ÅHLÈNS JULEN 2022

0
621

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR ÅHLÉNS

SNYGGT, RIKTIGT SNYGGT

Godmorgon! Idag tänkte jag bjuda på lite julbilder från Åhléns och vilka härliga bilder sen! Jag diggar verkligen det jag ser och tycker att de saffransgula inslagen är underbara. Det är ju lite av höstens färg så det är inte så konstigt att det dyker upp även bland juldekorationerna.  Här finns så mycket fint. Som t.ex den lilla ljusstaden här under (nere i höger i bild), de vackra ljusstakarna, det fantastiska polkagrisrandiga ljuset (hittar inte på sidan), flera av adventsstjärnorna är otroligt fina och dessertglasen. Hela julsortimentet hittar ni på Åhléns.

Men nu tittar vi!

 

LJUSSTÄMNING

Så mysiga bilder! Visst är de härliga och sprider så mycket härlig stämning. Vackra adventsstjärnor och fantastiska ljusstakar. Vill verkligen få till den här ljusbilden med höga och låga ljusstakar på något sätt. Jag har några hemma men skulle behöva fler. Kanske blir det den HÄR från Åhléns ihop med något loppisfynd.  Något blir det iaf.

 

 

JULGRANSDEKORATIONER

I år tänkte iaf jag komplettera min julgran med några väl valda julgranskulor/hängen. Jag vet inte om ni ser det men i julgranen här ovan hänger det röda polkagrisar. Sådana kan jag tänka mig. Nu hittar jag inte dessa på sidan men de kanske kommer upp eller finns i butik snart. Jag skulle gärna tänka mig de helröda papperskulorna också, tycker att det är så fin röd färg.

 

 

DESSERTSKÅLAR OCH LITE ANNAT SMÅTT & GOTT

Åhléns visar upp fina dessertglas som jag tyvärr inte hittar på sidan men jag tycker att de är väldigt fina och hade varit roliga att duka med. Över lag tycker jag att Åhléns har ett bra utbud när det gäller servering & dukning. De har även en bra sovrumsavdelning där man brukar kunna hinna mycket trevligt inför jul. Det är ett litet jultips, att juldekorera sovrummet med härliga påslakan, kuddar och andra textilier.

Åhléns kollektion kommer nog bli alldeles underbar att botanisera bland när den kommer fullt ut i butikerna och på nätet, då ska jag åka dit och spana ordentligt. Tills dess får jag nöja mig med de vackra bilderna och de räcker långt.

 

DELA
Föregående artikelENKELT JULPYSSEL – GARNLUVOR
Nästa artikelJULTRÖJA – UGLY CHRISTMAS SWEATER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here