JULSTÄMNING I NEW YORK – BILDKAVALKAD

2
382
julstämning

YNKEPYNKLIGA JAG

Ni får förlåta mitt dåliga bloggande men först var det ju New York och efter det har jag blivit jätteförkyld, är jetlaggad och har fått en mage som inte mår helt ok. Så just nu minimalt med julstämning på den här fronten. Jag har legat nerbäddad i princip hela tiden sen jag kom hem i torsdags morse. Sent i går kväll, efter att ha sovit halva kvällen mådde jag bättre och tog tillfället i akt att slå in julklappar medan de andra sov eller hängde på sina rum. & i morse kändes det så pass ok att jag kunde åka iväg och köpa gran(ar) (Yay!).

Men sen. Sen började både jag och Wille må dåligt.  Hans verkade dock gå över snabbt medan jag fick frossa och gick och la mig under täcket och däckade där. & nu mår jag lite si och så. Känner att dagarna springer ifrån mig och julafton närmar sig med stormfart. Vi ska dessutom fira julafton med barnen nån dag innan eller några dagar innan så det gör det hela ännu mer stressigt.

JULSTÄMNING

Så för att ändå hålla igång bloggen även om jag inte gör något juligt alls just nu, så tänkte jag bildbomba er med stämningsfulla New York-bilder. Hoppas ni inte misstycker. Eller tycker att det är allt för tråkigt. Men just nu orkar jag inte mer än att redigera några bilder i taget och skriva ytterst lite text. Förhoppningsvis mår jag liiiite bättre i morgon och kan klä granarna. & givetvis visa er resultatet.

& har jag inte sagt det innan så kan jag verkligen rekommendera ett NY-besök vid jul. Julstämning deluxe. Amerikanarna kan verkligen det där med extra allt. I NY (iaf det mesta jag fotograferade) var det dessutom sjukt vackert. En kan ju undra hur mycket el som går åt…

FRÅN CENTRAL PARK TILL ROCKEFELLER CENTER

De flesta av fotografierna här kommer från en vandring från 59th street (söder om Central Park), vidare in på Fifth Avenue med slutstation Rockefeller Center. Plus några extra bilder från Park Avenue, w 28th street och Macy´s.

Så, som sagt, hoppas ni gillar och jag hoppas snart vara tillbaka i toppform så jag kan blogga ordentligt ända in i kaklet.

<3

Heléne

 

Macys fasad
julstämning
Vackert ljusprydda träd som dessa hittar man överallt i NY vid jul.
<3
Time Warner Center vid Columbus Circle.
Julmarknad vid Columbus Circle som jag tyvärr inte hann besöka medan den var öppen.
Julstämning
Vacker pålle. Skulle dock aldrig åka häst och vagn i NY.
Snö i Central Park
59th street
Otroliga kransar i varje fönster i bottenvåningen på The Plaza Hotel.
Fifth Avenue
Julstämning
Gissa vem som bor här…
Ett av Dolce & Gabbanas skyltfönster på Fifth Avenue. Överdådigt.
Ännu ett vackert dekorerat hus på Fifth Avenue.
Saks Fifth Avenue
Rockefeller Center & dess kända julgran.
Vackert.
Empire state building
Galen juldekoration på w 28th street 😀

Julstämning

 

 

DELA
Föregående artikelDAGS ATT VÄLTRA SIG I LITE JULFILMER.
Nästa artikelAtt vara ledsen vid jul och att klättra ur förväntningsfällan
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here