HÄRLIGA, JULIGA MORGONSTUND

0
164
morgonstund

 

GOD MORGON KÄRA LÄSARE.

jag tycker att det känns som att dagarna rusar fram just nu. Om jag inte stannar upp och njuter en stund är jag rädd att jag missar lite med julens syfte, i alla fall vad det är för mig. Så nu på morgonen startar jag med en lugn morgonstund, tända ljus och en god kopp julkaffe (om ni inte testat så rekommenderar jag det starkt). Jag njuter av stillheten, ljusets låga som fladdrar vackert och ljuset från min adventsljusstake. Andas, stannar upp och är tacksam. Gör jag så känns det som jag ger mig själv en bra start på dagen. En härlig morgonstund.

 


VAD SKA JAG GÖRA IDAG?

Egentligen är min dag (när jag kommer hem i eftermiddag), ett oskrivet blad. Jag kan göra precis vad jag vill. Jag är väldigt sugen på filmkväll med en härlig julfilm, lite julmat och massor av tända ljus. Lite för att fira in helgen och tacka av veckan. Gå och lägga mig tidigt så att jag har en hel lång dag i morgon att jula mig i. För i morgon skulle jag vilja besöka en julmarknad, laga lakritskola och slå in en julklapp eller två. Det skulle vara en perfekt julig lördag.

Men nu är det dags att ta tag i den här dagen. Missa inte mina julklappstips till tonårstjejen och ha en härlig fredag!
 

DELA
Föregående artikelJULKLAPPAR TILL TONÅRSTJEJEN
Nästa artikelJULKLAPPAR TILL JULKLAPPSSPELET
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here