JULKLAPPAR TILL HELA FAMILJEN

0
150

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR BLUEBOX.SE

GODDAGENS

Idag tänkte jag att vi skulle kolla lite på julklappar för hela familjen. Det är inte alltid lätt att hitta på julklappar till alla man vill ge så här kommer några tips. Hoppas att ni gillar sådana här inlägg och att de ger inspiration. I det här inlägget hämtar jag inspo från Bluebox.se

TILL PAPPA –
Mössa med LED-lampa – Smart mössa att ha på sig när man går ut med hunden, sätter upp ljusslingor i trädgården, är ute och springer eller när det behövs ljus till något och man vill ha händerna fria. 139 kr.
Hoppfällbar grilltång – Perfekt att ha med sig när man campar, grillar på stranden eller vart man nu tar med grillen. Lätt att ta med och förvara. 149 kr.

TILL MAMMA –
Doftljus Voluspa – Tre otroligt väldoftande Voluspa doftljus sprider härlig, ombonad känsla i huset, sovrummet, badrummet eller var man nu vill att det ska dofta ljuvligt. 399 kr.
Ätbara Syrsor – Rolig och billig julklapp som säkerligen kommer mötas med både skratt och skepticism. Vågar mamma prova. Eller varför inte bjuda hela familjen på lite snacks? 50 kr.

TILL HEMMET –
Roliga disktrasor – Disktrasor är ju ett nödvändigt ont men det kan ju bli roligare än de man köper i närbutiken. Skoja till det lite så blir det trevligare vid disken. 49 kr.
Vas med blomhållare – En smart lösning för att få sådär fantastiskt perfekt stående blommor. Vacker bara för sig själv men ännu vackrare med blommor i. 309 kr eller 439 kr.
Hackit – köttfärshackare – En supersmart uppfinning för alla som någonsin stekt köttfärs och stått där och försökt hacka sönder sönder den för att den ska stekas ordentligt och inte få klumpar. Med denna löser man biffen (Hahaha). Passar även till att mosa avokado, bananer och mycket mer. 99 kr.

TILL TONÅRINGEN –
Hörlurshållare – Rock on – En snygg pinal för att förvara sina dyra (eller mindre dyra) hörlurar så att de alltid ligger på rätt plats och behålls i bra skick. Snygg som inredningsdetalj. 399 kr.

TILL BARN –

Junior tool kit – En liten sats med riktiga verktyg för barn som vill snickra, bygga, hjälpa till. Allt i mindre storlek som passar barn. Hammare, vattenpass, skruvmejsel bla. Rolig julklapp att både ge och få. 239 kr.
Dogsaster – Klarar ni av att bygga det högsta tornet genom att stapla hundar ovanpå varndra eller blir det en dogsaster? Den som välter tornet förlorar och den som sätter den sista hunden där tornet står kvar vinner. Roligt för alla åldrar. 175 kr

 

DELA
Föregående artikelÄLSKADE TOMTELATTE TILLBAKA PÅ ESPRESSO HOUSE
Nästa artikelADVENTSKALENDERTÄVLING IHOP MED NINASMAT.SE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here