ÄLSKADE TOMTELATTE TILLBAKA PÅ ESPRESSO HOUSE

0
110
Tomtelatte Espresso House

 

MUMS, MUMS, MUMS.

Julen startar officiellt med årets första Tomtelatte i min mening. Ända sen jag drack denna ljuvligheten första gången har jag varit helt såld. ÄLSKAR. Så när jag beställer in min första Tomtelatte känner jag att NU, nu är det verkligen på gång. Julmust, lussekatter och pepparkakor i all ära men inget slår den första Tomtelatten. Och den hittar ni givetvis på Espresso House.

 

Rocky Road Espresso House Tomtelatte

 

ROCKY ROAD

I år finns det några nya vänner på menyn. Rocky Road Latte, toppad med sammetslen vispgrädde, chokladsås och toffee fudge. Nästa nyhet är Rocky Road Hot Chocolate, är en krämig njutning med en virvel av vispad grädde, toppad med chokladsås, kola och fluffiga marshmallows.

 

Energi booster Espresso House Tomtelatte

 

TE & KALL DRYCK

För teälskaren finns Tea Latte Christmas, ett aromatiskt svart te, toppat med vispad grädde och kanelcrunch. Om du hellre vill ha något kallt finns Christmas Booster, en blandning av Raspberry Guarana med kanel-syrup och en skiva torkad apelsin på toppen. Tomteislatte finns även den på menyn.

Bakverk Espresso House

ÄTBARA GODSAKER

Vill man ha något juligt ätbart hittar man Frosty Winter Bun, Saffransbulle, Kanelbulle, Pepparkaksmuffins och Orange Chocolate Dream att välja mellan.

 

Advenstskalender Espresso House

 

ADVENTSKALENDER

Har du Espresso House app kan du ta del av Espresso House adventskalender med erbjudande och överraskningar bakom varje lucka. Så tips om du brukar handla på Espresso House.

 

DELA
Föregående artikelSINFUL – DEN SEXIGASTE ADVENTSKALENDERN
Nästa artikelJULKLAPPAR TILL HELA FAMILJEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here