JULEN HOS CERVERA 2023

0
306
Cervera julen 2023

 

KVALITETSJULKLAPPAR HOS CERVERA

Så har även Cervera släppt sin julkollektion. Fina bilder med ett varmt intryck. Jag har många gånger köpt julklappar på Cervera, tycker att de har ett bra och trevligt utbud och jag hittar alltid något jag gillar.

Cerveras julkampanj för 2023 är en samtida tolkning av den frodande arts- och crafts-rörelsen, med inspiration av textildesignern Karin Larsson och författaren Ellen Keys ombonade och sedermera världskända hem, med element från natur- och djurliv och svensk traditionell hemslöjd.

I samband med julkampanjen utlyser Cervera även, likt förra julen, Cerveras Julklappshjälp där Cervera ger julklappar till ett värde av 100 000 kr till människor som har svårt att få vardagsekonomin att gå ihop, för att ge fler just en godare jul.

 

Cervera julen 2023 Cervera julen 2023 Cervera julen 2023 Cervera julen 2023 Cervera julen 2023 Cervera julen 2023

DELA
Föregående artikelJULEN HOS H&M 2023
Nästa artikelJULIG SOVRUMSINSPO!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here