INTERVJUAD AV SKÅNSKA DAGBLADET

INTERVJU

0
279
Bloggare

NÄR EN BLOGGARE HAMNAR I TIDNINGEN.

 

Jag fick en förfrågan om i egenskap av bloggare att bli intervjuad i Skånska Dagbladet. Kul!  & jag upptäckte av en slump att den dykt upp på nätet i deras e-julbilaga. Hela julbilagan kan ni hitta HÄR. Mig hittar ni på sidan 23.

Simon, som intervjuade mig, och jag hade en rolig intervju och ibland säger man saker som inte kommer ut helt rätt. Så för att ingen ska bli upprörd: Ni får ha hur mycket julpynt ni vill, tomtegardiner, tomtar i skägget, tomtar på loftet, tomtebyar, tomteland. Go bananas.

ATT KÄNNA ATT DET INTE BLEV HELT RÄTT

Men i intervjun låter jag rätt nedlåtande (tycker jag själv) och det är absolut inte meningen. Jag älskar ju jul och det finns säkert de som har MYCKET mindre julpynt än vad jag har. Men jag jämförde såklart mest med alla andra julälskare (som mig själv). Där kan jag känna att jag ibland kanske är lite mer försiktig i min framtoning. Inte så mycket pyssel (för ärligt, jag är inte bra på att pyssla), inte så mycket julgardiner, dukar, inga speciellt många tomtar etc. För det är inte min stil och dessutom är jag inte envåldshärskare i mitt hem (tyvärr, det hade varit fint).

Jag tycker att man får ha hur mycket man vill, bara man trivs med det. Jag hade inte trivts med det men å andra sidan så är det säkert många som tycker att jag har det kanske stelt och skandinaviskt (förutom julgranen möjligtvis). Det är ju det som är så fantastiskt, att vi kan få inspiration från så många olika stilar. Att att

Så tänk på det när ni läser artikeln. Inget illa menat mot de som inte har det precis som jag. & vill du ha brudklänning på julafton så ha det. Lika bra att använda den, de brukar ju kosta en del 😉

Ja ni får läsa och avgöra själva. Jag tycker alla bloggare gör ett fantastiskt jobb och jag älskar att se hur ni andra har det. Speciellt i år då min julkänsla är lite off.

DELA
Föregående artikelATT HA FYRA LYCKLIGA VINNARE!
Nästa artikelAdventstider!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here