HELÉNES UNDERBARA JUL TILLBAKA I HÖST

2
571
underbara

 

Hej alla ni underbara följare. Jag har redan nu bestämt mig för att detta årets bloggande ska bli bättre än alla de andra åren tillsammans. Jag kommer troligtvis att ha över portalen helt själv med Håkan som side kick (han som styr upp eländet).

underbara

Vad ni skulle kunna hjälpa mig med redan nu är följande:

Vad vill ni läsa på I Love Christmas och vad vill ni inte läsa.

Är det kul med tävlingar eller bara enerverande?

Passa på att tyck till nu när minnet är färskt och ni fortfarande har chansen att påverka bloggen. Jag är tacksam för all feedback.

underbara

Hoppas få höra av er! Bara ös på.

Kram

Heléne – Helénes underbara jul

DELA
Föregående artikelLISTA DIN INRE GRINCH
Nästa artikelHAPPY VALENTINES DAY!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Vad härligt att höra!
    Jag tycker om en blandning av allt: inredning, julkalendrar, julklappstips, diy, recept, tävlingar, kanske kan något inlägg om spel att spela i mellandagarna dyka upp?
    Kör på det du själv inspireras av, då är det lättast att inspirera oss 🙂

  2. Gå på det du själv gillar, det gör du ju så bra. Men, skippa tävlingarna, det är ett moment som jag tycker är frustrerande p. g . a. många skriver om väldigt tuffa och svåra sjukdomar de och närstående har. Det är ju sorgligt och jag har full förståelse för att man vill ha något man inte själv kan skaffa, men man kan bli väldigt deppad av att läsa dessa inlägg när man bara vill kolla in en Facebooksida för att få inspiration. Så är det ju både på bloggar och Instagram också. Så det hade kanske räckt med att man hänvisar till en tävling och den finns på bloggen och inte att man ska kommentera på Facebook och Instagram också.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here