HAPPY VALENTINES DAY!

0
268
valentines

GLAD ALLA HJÄRTAS DAG / HAPPY VALENTINES DAY

Hej kära läsare. Tänkte bara titta in kort och önska er alla en glad alla hjärtans dag, eller Happy Valentines day som de säger i amerikat. Många tycker det är en onödig dag men jag tycker att det är fint att vi åtminstone en dag om året visar kärlek till våra nära & kära, till vänner, arbetskollegor och inte minst bloggläsare. Utan er hade vi inte varit någonting.

Så idag vill jag ge er uppmärksamhet och rikta ett stort tack och massa kärlek för att ni följer mig, uppskattar det jag gör och pushar mig till att bli bättre och bättre. Jag älskar också när ni kommenterar. Det kan vara stort som smått. Men ni ska veta att jag uppskattar det oerhört mycket.

EN BRA VALENTINES, ENSAM ELLER EJ

Oavsett om du har någon att fira med eller ej så ta chansen att säga till den där vännen, kollegan, familjemedlemmen att du tycker om dem. Kram folk, ge dem en klapp på axeln och ge en ärligt menad komplimang. Detta tycker jag vi kan göra oftare ovh många är allt för dåliga på det. Men en dag om året är bättre än ingen dag. Så försök sprida vänskap, kärlek och omtänksamhet så ofta du kan. Du kanske gör någon extra glad.

Så HAPPY VALENTINES DAY till er alla. <3 <3<3

 

DELA
Föregående artikelHELÉNES UNDERBARA JUL TILLBAKA I HÖST
Nästa artikelFEM MÅNADER TILL JULAFTON
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here