HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS IN NEW YORK

1
398
CHRISTMAS
FYRA MÅNDAGAR KVAR SEN ÄR DET RAKA SPÅRET TILL JULAFTON

 

Nu går det ju nästan alldeles för snabbt. Jag vill ju med hinna och njuta av allt. Som jag längtar tills man kan gå där i de vackert pyntade affärerna höra Last Christmas och se alla glada (och till viss el) stressade människor.

I år kommer jag ju dessutom att få uppleva detta några dagar i New York och jag tar givetvis med er dit. Vi (jag och min kamera) den nionde december och kommer hem den fjortonde. Under de få dagar jag är där ska jag åka skridskor vid Rockafellacenter, dricka Mulled wine i Chelsea eller West Village, besöka Macys och deras fantastiska julavdelning.

CHRISTMAS IN THE CITY

Jag ska bo hos min kompis Frida och vi tänker baka gluten- och mjölkproteinfria lussekatter så det får ni häng med på. & så får ni se hur en liten lägenhet kan se ut i New York. Spännande va? Sen ska jag träffa min vän Karin och få se andra delar av New York. Det ska också bli spännande. Frida har bott där i snart två år och Karin i över tjugo. Jag gissar att det ger lite olika perspektiv på vad som är jul i NY.

LAST CHRISTMAS…

Spenderade vi några dagar i London och de var helt fantastiskt. Det är något med storstäder och jul. Precis som det är något med små byamarknader och jul. Det blir bara sådär magiskt som det kan bli på jul. Men i år åker jag alltså själv så ni kan räkna med en hel del inlägg. Heléne åker flygplan, Heléne köper alldeles för många saker fast hon inte borde. (Hoppas Victorias secret är stängt). (Och Sephora). Heléne fotograferar alldeles för mycket.

 

Skojar givetvis bara men det är ingen shoppingresa (säger jag nu ja).

 

MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR

& nu när jag kommer att tänka på det så är det ju mindre än en månad kvar. Oj, oj. Måste börja fundera på packning och upplägg etc. Jag har bett Frida öva på piruetter på Isen så att ni kan få se en riktig isprinsessa. Hon har inte riktigt svarar på den frågan.

 

Så. om tre veckor åker jag, ni åker med via kameran och så njut vi fl fulla muggar fram tills dess; Tjingling!

/Heléne

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here