GOTTGOTT FRÅN ANNAS PEPPARKAKOR

0
347

PEPPARKAKOR & GLASS

Nu börjar det bli hög tid att frossa i goda juligheter som börjat dyka upp i handeln. Något jag ser fram mot är produkterna från Annas Pepparkakor där det finns två nyheter som jag tycker låter helt fantastiska. Plus två produkter jag gillar mycket sen tidigare. Pepparkakor är ju väldigt gott och jag föredrar de köpta varianterna, mina blir aldrig speciellt bra. Tyvärr får man inte doften av nybakade pepparkakor som sprider sig i huset men det är en smäll jag kan ta. Jag äter gärna mina pepparkakor med ett glas mjölk. Tycker att det är bästa kombinationen. Eller så kör jag en mer vuxen variant och stryker på ett lager Boursin – vitlöksost. Älskar! Många gillar ju pepparkakor med ädelost på men det är inte alls min smak. Tur vi gillar olika. 🙂

 

KARDEMUMMA – LIMITED EDITION

Årets smak från Annas Pepparkakor är Kardemumma. Det tycker jag låter som en väldigt bra kombination. Jag har ännu inte testat den men det kommer bli av, allra senast till första advent.

 

 

PEPPARKAKOR MED SMAK AV TOFFEE

Mums, denna blev en favorit förra året. Tycker att de har lyckats väldigt väl med blandningen av pepparkakor och toffee. Den här kommer definitivt ätas många gånger fram till jul.

 

ANNAS MINIGLASSAR

Men så gott! Jag är ingen jättefan av glass under vinterhalvåret men den här låter ju helt perfekt. Jag brukar älska Sandwich Pepparkaka men då jag läst att den inte kommer finnas i år så hoppas jag att den här kommer bli en bra ersättare.

 

PEPPARKAKSGLASS

Det är är en glass jag gärna äter, även vintertid. Perfekt till efterrätt eller en fika. Jag häller gärna på lite kolasås, spritsar lite grädde och sätter i en pepparkaka eller två för att göra den extra god.

DELA
Föregående artikelÅRETS JULKLAPP – EVENEMANGSBILJETT
Nästa artikelTOMTEN THURE HITTAR HEM
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here