ETT PAKET FIN GLÖGG PÅ POSTEN ❤️

0
307

 

EN LÅNG MEN GIVMILD DAG

Det kom ett paket med bud idag. Det var glöggtillverkarna Saturnus som varit snälla och skickat glögg för provning. Två alkoholfria sorters glögg som ska testas så snart det finns möjlighet, kanske redan till helgen. För förhoppningsvis hittar jag samma guld i den lokala affären i morgon eller lördag också, så som jag gjorde idag. Årets första Lussekatt! Ja jag vet att andra affärer haft dem ett tag men många tycker nog att det är allt för tidigt. Men jag blev glad som en speleman och köpte 3 för 20 kr. Perfekt. Så idag mumsade jag min första Lussekatt till eftermiddagskaffet. Löövley.

I affären plockade jag upp några andra juligheter. En flaska julmust, Twix Ginger Cookie och Marabou Pepparkaka. Så det blir lite provsmakning i helgen. Marabou Pepparkaka och Julmust är ju inga nya saker men det blir de första i år.

Planerar många inlägg framöver men idag har jag installerat om hela min dator, installerat fotoredigeringsprogram m.m och det har tagit i princip hela dagen. Jag har laddat kamerabatteriet, minneskortet är tomt och redo för att fyllas med julbilder.

Men nu ska jag titta lite på tv och sen lägga mig tidigt. För det är jag värd.

 

glögg

 

 

DELA
Föregående artikelJULEN HOS MIO 2020
Nästa artikelH&M HOME VISAR UPP JULEN 2020
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here