JULEN HOS MIO 2020

2
2144
Mio jul

 

MIOS LILLA RÖDA.

Då var det dags att titta lite på hur Mio ser på julen 2020. En kollektion som jag tycker representerar Mio väl och går hand i hand med tidigare Mio-jular. Jag gillar när företagen jobbar efter en tydlig mall, eller hur man nu ska uttrycka det. Jag hade kunnat sett de här bilderna och ganska omgående  pekat ut att det handlar om Mio.

 

mio jul mio jul

 

TOMTAR I MODERN SKRUD.

Det här är ju inte första gången vi ser tomtar med leopardmönster, även Rusta hade tomtar med leopardskrud. Jag kan inte hjälps det men jag tycker att de är lite söta, men jag ska inte köpa någon. Jag har tillräckligt med tomtar och vättar. som det är nu. Men de gröna är väldigt fina med sina låga skägg och söta små tumvantar.

 

mio jul mio jul

 

DET HÄR ÄR VÄLDIGT MYCKET MIO.

Många stjärnor, mycket rött och vitt. Klassiska Mio-möbler. Dessa bilder faller mig i smaken. Det ser så mysigt ut att sitta uppkrypen i fönsterpartiet med en kopp kaffe och titta ut över snön och vidderna (som jag inbillar mig finns där utanför). Eller slänga slänga sig i soffan med en god bok, en varm brasa och ett glas varm glögg.

 

mio jul mio jul

 

HÄRLIG JULSTÄMNING.

Jag blir väldigt hungrig och sugen på både julmat och massor av lussekatter när jag tittar på dessa bilder. Tycker de representerar julen väldigt väl. För vem drömmer inte om ett härligt uppdukat julmatsbord, det är ju inte långt kvar nu. Idag är det 72 dagar kvar till julafton men julbord brukar man kunna gå på i slutet av november. Sen hur det blir i år låter jag vara osagt. Gissar på att det inte blir gående julbord utan att man blir serverad en tallrik med julmat på.

Men Mios bilder får iaf mig att vilja äta vörtbröd med julskinka och senap NU! Och gärna några lussekatter till kattet.

 

Mio

 

LAGOM JULIGT

Jag vet inte hur ni gör men visst dekorerar jag sovrummet inför jul, dock inte lika mycket som de andra utrymmena (förutom toaletten då kanske). Det Mio visar upp tycker jag är lagom även om man alltid borde lägga till en ljusslinga. Men ett härligt julpåslakan (gärna i flanell) hade jag inte tackat nej till. Vet dock inte om detta är i flanell, bara tänkte att det hade varit härligt.

Jag gillar Mios julstjärnor, även om vissa av dem känns väldigt snarlika lite mer kända märken. Men det spelar mindre roll, folk får köpa vad de vill, det är inte min plats att dela ut pekpinnar. Man köper den stjärnan man tycker är finast och till rätt pris.

Jag gillar Mios julutbud i år, och jag tycker den representerar Mio väl.

 

 

DELA
Föregående artikelATT TIPSA OM ANDRA JULBLOGGAR
Nästa artikelETT PAKET FIN GLÖGG PÅ POSTEN ❤️
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Tack det var helt underbart att följa med på denna titt ALLT var så lagom o i fina färger JA man blir verkligen sugen på en god vörtbrödsmacka med skinka o god senap o ett stort glas must Ja rutiga flanellakan skulle var gott att krypa ner i efter JULAFTONSKALASET Tack detta gav mig litet NJUTNING

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here