DEN HÄRLIGA, HÄRLIGA JULEN HOS HEMTEX 2021

0
453

 

2 MÅNADER TILL JULAFTON

Förstår ni? Det är bara två månader till julafton. Så passa på att njuta de kommande två månaderna. Det kommer jag att göra och igår hörde jag den engelska versionen av Hosianna i Höjden (förvisso i en skräckfilm) och det fick mig att tänka på månaden innan jul och Lucia. Det är mysiga stunder att ta tillvara på. Minns de där stunderna på morgonen i mellanstadiet när man hade med ett ljus man fick tända och fröken läste något om julen.

Men vi skulle ju titta på Hemtex julen 2021. Så det gör vi.

 

 

SÄNGKLÄDER

Jag skrev igår om de jättefina sängkläderna från Mio och de här är inte sämre de. Som att vakna upp i The Holiday eller ett slott på den engelska landsbygden. De här, ett tjockt snyggt överkast och så klart en snyggelisnygg filt. Perfekt till sovrummet.

 

SNYGGA DETALJER

Här skulle jag gärna ha både nötknäpparna men speciellt husen, tänker att de är jättefina med ljus i sig på kvällarna. Men alla dekorationerna är fina. Och jag vet av erfarenhet att doftljusen är fantastiska, (tror det var detta faktiskt, vi gav bort det men nu är det ett fantastiskt pris Tips, Tips).

 

 

MEN LÄGG AV!

Det här är sådär “håll-käften-snyggt” att jag i princip bara måste ha det. Jag vill ha alla, vilket är ett litet problem då jag bara har tre fönster och jag har var sin Snöblomma i två av dem. Ja det är ett stort i-landsproblem och värre kan man definitivt värre ha det. Faktum är att det är ett tämligen angeläget problem.

 

 

SNYGGA DUKNINGAR

En snygg dukning behöver inte vara så avancerad. En liten julgran, en kotte, en apelsin. Ta vad du har. Men jag gillar rottingservettringarna, de var trevliga. Annars är jag inte så förtjust röd duk men smaken är som baken som tur var.

 

 

TILL BADRUMMET

Det här var ju så sött, de får gärna pryda mitt badrum i jul. Just juldekorationer i badrummet är det lite si och så med. Jag har några handdukar för händerna från H&M och några roliga/vackra tvålar jag köpte någonstans för några år sen. Men i år kanske det sker? Det borde inte vara så svårt ändå glömmer jag bort badrummet. Jaja, det är inte hela världen.

Så ja, då fick ni se lite från Hemtex julkollektion, hoppas att något faller er i fallet för jag gillar det mycket (fast hur ofta göra jag inte det?). Ha nu en riktigt trevlig dag.

DELA
Föregående artikelDEN EFTERLÄNGTADE, VACKRA JULEN HOS MIO
Nästa artikelATT HA HAFT TVÅ JULIGA DAGAR I OKTOBER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here