DEN EFTERLÄNGTADE, VACKRA JULEN HOS MIO

0
361

 

HEJ VACKRA HELGEN.

Har ni tittat ut? Det är som ett konstverk, i alla fall i Skåne, här är otroligt vackert med alla träden som skiftar färg just nu. Och lite av Mios julsaker får också räknas som konstverk, i alla fall för en sådan som mig. Vi tittar tycker jag.

 

ALLTSÅ,SÄNGKLÄDERNA!!!

Kan vi ta en stund och diskutera sängkläder? Dessa bara måste jag ju ha, de är sååå gulliga och fina. Jag kan verkligen tänka mig krypa upp i en fullt bäddad säng, med extra kuddar och en fårfäll och ett så här fint påslakan. Heaven.

 

DEN PERFEKTA HEMMAJULEN

Nu blev det många bilder på en gång men jag lyckades bara ladda ner dem på det här sättet på webbsidan. Men vad gör det, massor av inspo. Här är så himla fina saker. Som den underbara stjärnan, ljusstaken eller ullplädarna. Längtar ni inte massor ute i stugurna just nu? Det är ju så himla liten tid kvar och i dag drack jag faktiskt min allra första julmust.Så gott det var.

 

DELA
Föregående artikelSVAR PÅ MIAS JULFRÅGOR DEL 1
Nästa artikelDEN HÄRLIGA, HÄRLIGA JULEN HOS HEMTEX 2021
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here