ATT HA HAFT TVÅ JULIGA DAGAR I OKTOBER

0
204

 

HEJ GOTT FOLK.

Har haft två härliga dagar med vänner och kollat julfilmer. Igår kollade vi Tomten är far till alla barn och diskuterade att det eg är en skräckfilm ut en barns synvinkel. Vuxna som har sex i garderoben, fulla vuxna, rasistiska vuxna, homofoba vuxna, vuxna som har sex med allt och alla, vuxna som tror att de kan köpa allt och alla. Nu är ju hela filmen en resa i precis allt som en julafton helst inte ska innehålla, vilket är lite av poängen, så det är ju inget konstigt. Men man sätter ju i #metoohalsen över alla kvinnonervärderande kommentarer som haglar i filmen.

 

THE GRINCH STOLE CHRISTMAS

Idag såg vi Grinchen wom stal julen och den är ju bara så himla fin och mysig. Det bästa med att börja julmysa med julfilm redan nu är dels att jag hinner se fler filmer och de flesta hinner jag se två eller fler gånger på så sätt. Jag har X antal filmer jag måste se. Die Hard, Ensam Hemma, The Holiday, Love Actually, The Grinche stole Christmas, Tomten är far till alla barn och Trolltider (förvisso en jukalender men väl så bra). Och när jag börjar redan nu kan jag ju se dem om och om igen. Bra va!

 

DELA
Föregående artikelDEN HÄRLIGA, HÄRLIGA JULEN HOS HEMTEX 2021
Nästa artikelUGLY CHRISTMAS SWEATERS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here