DAGS ATT SÄTTA FART!

0
334
julkrans

 

40 DAGAR KVAR TILL JULAFTON

God morgon kära läsare. Hoppas ni mår bra och att ni längtar efter jul precis som jag. Idag är det bara 40 dagar kvar till julafton, det närmar sig alltså med stormsteg. I år ska jag förbereda mig lite extra så att det inte blir stressigt öht. Så i helgen är det jag som börjar sätta upp adventsljus och ljusslingor. Dock kommer jag nog bara tända slingorna och vänta med adventsljusstakar och stjärnor till nån dag innan 1:a december.

Jag ska också förbereda på så sätt att jag tar undan allt sånt som inte ska vara framme i  jul. På så sätt har jag en blank canvas att jobba med när jag till slut sätter upp mina nötknäppare, skäggtomtar och annat fint. Tänker att det blir lättare så och skönt att inte göra allt samtidigt. Det är redan städat och fint så det behöver jag inte tänka på.

Som jag sagt innan kommer det inte bli mycket nytt bland årets julinredning men jag glömmer alltid av att jag har vissa saker så det är alltid en överraskning att plocka upp jullådorna. En trevlig överraskning.

 

Julgran

 

JULGRAN

Julgranen får vänta till mitten av december dock, om det nu blir någon i år. Som sagt, jag har en ganska ung katt och jag är inte helt säker på att han och en gran full med kulor är en bra kombination. Men han är ganska lugn och snäll så det är möjligt att det fungerar, vi får se. Det sa iaf bli mysigt att få mysa ihop med honom jul. Ligga i soffan och titta på julfimer, dricka julmust och äta allt för många lussekatter. Med katten på magen eller i knät. Blir inte mycket mysigare än så tänker jag.

Nu fick jag en sån otrolig längtan efter tidiga morgnar med tända ljusslingor, julkaffe, lugn julmusik och kattgos. Det gäller att hitta sina små stunder av återhämtning i julruschen. Det är en av mina.

Men ja, 40 dagar kvar och innan vi vet ordet av står 1:a advent för dörren och julen är i full gång. Så snart är det julmusik och julmus för hela slanten. Längtar!

Ha en fin torsdag!

 

 

DELA
Föregående artikelROCKY ROAD – ENKELT JULGODIS
Nästa artikelDIY – JULKLAPPSTIPS & JULPRESENTER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here