ATT TIPSA OM ANDRA JULBLOGGAR

0
535
julbloggar

 

FEM ANDRA BLOGGARE SOM ÄR VÄRDA BESÖK ❤️

Idag tänkte jag tipsa er om fem andra julbloggar. Det finns stor variation i bloggvärlden och det är ju det som gör det så bra. Det finns förhoppningsvis en eller flera bloggar för alla som gillar jul. Jag har valt ut några stycken men det finns såklart fler bra bloggar.

 

JULRIMMET

julrim, julrimmet

 

Julrimmet är en sida som handlar mest om… wait for it… julrim. Det är hit du ska bege dig om du behöver hjälp med julrim i år och i framtiden. Här finns otroligt många rim men även en del om julens historia, julmat, advent, årets julklapp m.m. Martin, som ligger bakom sidan, kommer på många av rimmen själv men man kan även skicka in egna förslag. Man kan även be om rim till specifika julklappar.

Exempel på några rim (hämtade från Julrimmets sida):

*Julrim på Bilbana: “Vit går om röd, röd hamnar i nöd”

*Julrim på Iphone: Förvånansvärt vad en sådan kan göra inte någonting bara för ditt öra en massa funktioner så du får mycket att pröva!

*Julrim på Guinness Rekordbok: Midvinternattens köld är hård Stjärnorna gnistra och glimma Själv slår jag nog världsrekord, i att inte kunna rimma!

 

ENKEL JUL

 

Den här bloggen är ny för mig, även om det inte är en nykomling bland julbloggar. Jag tror att jag har missat den för att det ibland varit långt mellan uppdateringarna. Precis som det är här ibland. Men nu verkar Sussi vara på G och jag hoppas hon fortsätter fram till jul.

Trevliga texter och stora bilder. Besök Enkel Jul.

 

VICTORIAS JUL

julbloggar

 

Victoria har en väldigt söt blogg. Härliga bilder, pyssel, smaktester och julrecept om vart annat. Här finns många kategorier och inlägg, helt klart värd att besöka och botanisera runt. Victoria mor i Norrland så chansen är stor för vintriga bilder. Och det gillar vi ju.

 

TOMTENS DOTTER

julbloggar

 

Jag kanske har tipsat om Tomtens dotter innan men den är värd att tipsa om igen. Erica är en erfaren julbloggare, hon har hållt på sen 2006, och alltid trevlig att läsa. Erica varvar vardagsbestyr med jultips, härliga bilder, julmat, DYI. Ja här hittar man verkligen allt och det finns ett gigantiskt bibliotek av inlägg som spänner över 14 år. Fantastikt!

 

JUL, STRÅLANDE JUL

julbloggar

 

Jul, strålande jul är nog en av de mest traditionella julälskarna blad julbloggarna. Jag kastas verkligen tillbaka i tiden av hennes bilder och det ser så himla mysigt och välkomnande ut. Anna, som driver bloggen, är inne på sin elfte bloggsäsong. Här får ni mysig stämning, julpyntstips, julminnen, jultraditioner m.m.

 

Ja, det var tips på några bloggare. Fler bloggare hittar ni på Jultoppen.se och Julbloggar.nu

 

 

DELA
Föregående artikelWHAMAGEDDON – ÅRETS UTMANING?
Nästa artikelJULEN HOS MIO 2020
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here