ATT STARTA MORGONEN MED KAFFEADVENTSKALENDERN

0
166

 

GOD LÖRDAG!

Hoppas att ni har en bra dag. Här startade den på bästa sätt. Jag har fuskat lite och testade faktiskt ett kaffe från Kaffeadventskalendern och Oh my lord så gott. Hade Kaffeadventskalendern förra året också och då fick kaffet med blåbärssmak mig att göra volter och stå på händer. Nu testade jag Hallon och vanilj och doften som spred sig när kaffet bryggdes var ljuvlig. Sen la jag mig i soffan och skrollade på Instagram bland alla julkonton. Funderar allvarligt på att börja kolla på julfilmer. jag brukar se mina vanliga fyra-fem men tänkte utöka i år. & så är jag så julsugen nu. Funderade typ på att sätta upp min julgran 1 nov. Sen tänkte jag på elräkningen och nej. Men kanske i mitten av nov…

Men nu ska jag drick upp mitt kaffe (jag dricker vääääldigt långsamt, det hinner alltid bli kallt. Är gott ändå) och kila över till min kompis för lite häng.

Är ni sugna på Kaffeadventskalendern så finns den att köpa hos NABO. Rekommenderar den varmt.

 

 
 

DELA
Föregående artikelUNDERBARA GRANIT JULEN 2022
Nästa artikelJULEN HOS SøSTRENE GRENE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here