UNDERBARA GRANIT JULEN 2022

0
425

 

MYSIGA GRANIT

En av mina favoriter, Granit, har släppt sina pressbilder och de är ljuvliga som vanligt. Fick så mycket inspiration och vill ha nästan precis allt. Det tillåter inte plånboken men man kan ju få drömma. Vad jag iaf verkligen vill ha är hyacintvaserna, och cirka ett dussin av dom. Vill dekorera med hyaciner i hela (nåja, hela är minimala 41 kvm) mitt hem och extremt gärna som dekoration till julbordet. Men vi tittar på allt det andra också. Följ med!

 

 

BORDSDEKORATION

Det här är så smakfullt i mina ögon. Vill ha nästan allt. Vackra glas, fina tallrikar, underbara vaser, gulliga glaskulor osv. Och så underbart med en ljusslinga slingrad kring grankvistar att ha mitt på bordet. Det ihop med hyacinter i fina vaser hade varit en hit.

 

 

VITA NYANSER

De vikta eller veckade adventstjärnorna såg jag egentligen först hos Instagamkontot Vita nyanser (TIPS!), förutom de numera klassiska Snöstjärnan, Oslo och några andra från Watt & Veke. Det var ett par år sen nu men de är fortfarande lika vackra. Här hittar man liknande men slipper göra jobbet själv 🙂 Och de fina adventsljustakarna, de kan jag tänka mig hemma hos mig, speciellt den stora spetsiga. Här ser man återigen hyacintvaserna, så vackra i mängd. Allt från Granit!

 

 

JULKLAPPSPAPPER & VACKRA BAND

Granit kan ju det här med enhetlighet i avskalade färgskalor. Från början var väl nästan allt hos Granit i vitt och svart, med lite pappersbruna och gråa inslag. Här hittar vi lite mer färg men fortfarande i samma avskalade format. Jag gillar det här, även om jag gillar mönstrade papper också. Men man kan liksom göra så mycket med enfärgade papper och jag tycker ofta att det ser väldigt elegant ut. Ett år köpte jag en Dymomaskin på Granit och pysslade med den och satte lables på paket i olika former. Ett tips.

 

 

VACKRA TING FRÅN GRANIT

Det är alltid lika kul när Granit kommer med sina pressbilder och ännu bättre blir det när sakerna finns ute i butikerna. Jag kommer iaf att införskaffa lite ditten och datten från den här kollektionen, exakt vad vet jag inte men det kommer jag nog på när jag ser sakerna ”live”. Jag gillar alltså kollektionen och jag tror att den kommer falla fler än mig i smaken. Den är väldigt ”Granitig”. Hoppas att ni också gillar!

 

DELA
Föregående artikelTINE K JULEN 2022
Nästa artikelATT STARTA MORGONEN MED KAFFEADVENTSKALENDERN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here