ÅRETS JULGRAN

1
270

NU ÄR DET JUL IGEN

God morgon. Hoppas att ni har haft en fin helg. Jag har spenderat min i julens tecken. I lördags julstädade jag och igår julpyntade jag och här ser ni resultatet av årets gran. Blev riktigt nöjd. Över hundra kulor, dekorband, rosetter och extra ljusslinga. Jag har en konstgran med inbyggd ljusslinga vilket är smidigt men jag ville ha lite mer stuns i granen och satte därför i en extra, tycker att det blev bra. Det tog cirka två timmar att få klart granen och innan dess hade jag packat upp fyra kartonger med julpynt och placerat ut ungefär hälften i hemmet. Jag har en liten lägenhet, 41 kvm men julpynt för 171 kvm. Så allt får såklart inte plats- Men jag är nöjd. Ska se om jag kan få upp en video på slutresultatet.

Ha en fin måndag!

 

DELA
Föregående artikelLITE INSPO FRÅN ULLAREDSBLOGGEN
Nästa artikelSINFUL ADVENTSKALENDER FÖR VUXNA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

  1. Drömmigt! Älskar julgranen. ❤ Mastigt men smakfullt på bästa vis! Funderar på om jag inte borde byta upp mig från en liten konstgran till en större i år… känns på tiden! Bor också litet men en fabulös julgran finns det ju alltid plats för! 😚

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here