ACK DU VACKRA SNÖBLOMMA

0
225
snöblomma

 

VET NI, EN VECKA KVAR TILL JULAFTON!

Klart ni vet 🙂 Jag fattar inte hur tiden går så fort. Nyss var det september och julen kändes långt borta. Och nu är den här. På riktigt. Jag äter mina brända (men väldigt goda) trillingnötter, frossar i Lussekatter och julmusik. Och jag njuter av mitt julkrydda hem. I år fick jag tag i en Snöblomma men jag fick inte upp den förrän häromdagen. Och den är utan lampa för den jag till slut köpte passade inte. Typiskt. Så den får hänga på väggen som ett fint smycke. Det går också bra.

Har ni handlat alla julklappar än? Det har inte jag men det finns tid kvar. Jag föredrar att julmysa mer än köpa klappar i år. & ikväll ska jag och en vän titta på julfilm, äta julgodis och ha det koseligt. Man får passa på när tillfälle ges.

Hoppas ni har en fin kväll ni också.

 
 

DELA
Föregående artikelJULMYS OCH BRÄNDA NÖTTER
Nästa artikelATT HA FROSSAT I JULIGHETER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here