SATURNUS VINTERMOJITO – 2021 ÅRS GLÖGG

0
6176
saturnus vintermojito

 

EN GLÖGG MED SMAK AV KUBA

Idag släppte Saturnus smaken på sin årsglögg och i år blir det smak av den klassiska drinken mojito. Vintermojito är en alkoholfri glögg med smak av limejuice och mynta som kryddats med de klassiska glöggsmakerna kanel, ingefära, pomerans och kardemumma. Glöggen kan drickas både varm och kall och jag tänker att den nog går att göra en spritzer av den här också. I med lite cava, is och en limeskiva och du har en skön cocktail att bjuda på till glöggminglet. Saturnus tipsar om att servera den endast med en limeskiva och det går ju jättebra det också, speciellt som alla inte dricker alkohol.

Saturnus är Sveriges största glöggproducent och glöggen tillverkas från grunden i Malmö och har i år utropat 1 december till glöggens dag. Låter väldigt bra då det nog är då många dricker sin första glögg för året. Så då blir det glöggbonanza. Jag har tre glöggsorter från Saturnus som jag ska testa men det testet kommer tidigare, runt 1 november.

Saturnus samarbetar med Världens barn och för varje såld flaska God Jul glögg skänks 1 krona till organisationen. Förra året skänktes 560 000 kr och i år är målet 600 000 kr. Så passa på att förena nytta med nöje. Här nedan listar jag vilka glöggsorter Saturnus säljer i jul. Skål!

Glögg Vintermojito alkoholfri, 75 cl

Saturnus glögg 1893 alkoholfri, 75 cl

Glögg Hallon & Lakrits alkoholfri, 50 cl
Glögg Choklad & Hjortron alkoholfri, 50 cl

Glögg utan tillsatt socker 2,2% vol, 75 cl

Ekologisk God Jul glögg och God Jul glögg, alkoholfri, 75 cl (för varje såld flaska går 1 krona till Världens Barn)

Glöggkoncentrat 1 +2, alkoholfri, 50 cl + 2,5l
Superfruktglögg, alkoholfri, 75 cl

 

DELA
Föregående artikelBLOSSA JULEN 2021- LEDTRÅD 3
Nästa artikel100 DAGAR TILL JULAFTON!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here