På söndag ställer vi om klockorna igen och ofta upplever jag det lite som att vi skruvar upp dem på dubbel fart i och med vintertiden. Plötsligt är man mitt uppe i julförberedelserna, springer på julbord och försöker få tag på julklappar vid varje liten stund man råkar ha över på lunchen.

… UNDERBART! 😻 Jag ser fram emot det!

Under tiden så passar jag på att tipsa om Kylies julalbum (igen). Det är riktigt spexigt, glittrigt och… well, extra allt. SOM JULEN SKA VARA!

DELA
Föregående artikelLagerhaus jul 2017
Nästa artikelSaffransbiscotti inspirerade av Birgitta Rasmusson!
Baby it's cold outside
Mössa och tjock jacka, vantar och rykande andedräkt när jag dricker mitt morgonkaffe på väg till jobbet. Det mjuka (och ibland: det rakt motsatt bjärta) ljuset från julbelysningen i trädgårdar, fönster och på gator. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here