VANILJYOGHURT MED PEPPARKAKSSMAK – SÅ GOTT

0
76
VANILJYOGHURT PEPPARKAKA

 

TEST AV VANILJYOGHURT MED SMAK AV PEPPARKAKA

I helgen testade jag denna underbaringen och jag gillar den verkligen. Vet inte om den smakar så mycket pepparkaka (jag och mina smaklökar…) men den är riktigt god och jag ska definitivt köpa den igen. Härlig syrlighet i kombination med en lagom sötma. Nästa gång ska jag smula ner lite pepparkakor i smeten, det tror jag ger en bra crunch, vilket hade varit trevligt. Denna hittar ni i de flesta kyldiskar och denna måste ni prova! Gillar ni vaniljyoghurt så borde ni gilla denna. Så löp och köp!

Omdömmet blir ❤️❤️❤️❤️

DELA
Föregående artikelMIX MEGAPOL 100% JULMUSIK
Nästa artikelJULTRADITION – ADVENT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here