VÄLKOMMEN JANUARI

5
258

 

ÅTERHÄMTNING OCH UTSTÄDNING

När jag kom hem från sjukhuset kände jag att lägenheten var alldeles för plottrig så nu har jag ägnat två dagar till att plocka bort all jul. Nåja, det är väl någon liten sak kvar men på det stora hela är det rensat och lugnt och harmoniskt. Det är många fördelar med det. Enklare att städa och enklare för själen att få ro. & just nu behöver både kropp och själ all ro den kan få. Blodförgiftning är tydligen rät utmattande märker jag av.

Egentlign borde jag väl sluta blogga nu men tänkte skriva ett tag till, tills jag inte känner att det passar längre. Men det är skönt att få skriva av sig.

Hur var er jul? Lugn, skön, mycket släktingar, for ni runt hit och dit? Vore kul att veta.

Och vad gjorde ni på nyår? Jag var hemma med min skotträdde katt, jag behövde prioritera honom och vi somnade faktiskt redan vid tio, det var väldigt skönt.Ibland behöver man sådda dagar och nyårsafton är ju eg bara en dag som alla andra, men alldeles för höga förväntningar . Så vi tog det lugn och njöt.

& nu är det 50 veckor kvar till nästa julafton och det känns lagom för min del. Nu vill jag ha plats för ljus och värme och lugn och ro och ingen blogghets. Tror det blir bra det.

 

Kram

 

Heléne

 
 

DELA
Föregående artikelATT INTE HA BÖRJAT DET NYA ÅRET SÅ BRA.
Nästa artikelATT TACKA FÖR I ÅR
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

5 KOMMENTARER

 1. Julen hos oss var lugn och harmonisk. Vi samlade släkten hemma hos oss, vi åt mat, , tittade på Kalle och Karl- Bertil, fikade, pratade och umgicks. Fågeltornet underbart! Jag vill bara ha såna jular som den jag hade sist. Ingen stress, inget jäkt, bara mys!
  Hoppas du kryat på dig och blir starkare och piggare för varje dag som går!

 2. Låter inget vidare, hoppas du snart mår bra igen!
  Jul och nyår för den här bloggläsaren innebar lugna och stilla dagar med mycket tid att äta julgodis, läsa böcker och gå runt i myskläder. Helt perfekt enligt mig!
  Passar på att tacka för den här bloggsäsongen och hoppas på ”återseende” inför julen 2020 🙂

  • Nej, det var ingen dans på rosor direkt men nu mår jag bättre :- Tack för omtanken.

   Låter som en härlig jul, älskar också att bara gå omkring i myskläder och inte ha några måsten.

   Tusen tack för de fina orden och vi ses definitivt om ca 8-9 månader igen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here