ATT INTE HA BÖRJAT DET NYA ÅRET SÅ BRA.

0
280

HEJ KÄRA LÄSARE.

Det blev lite tyst här, jag råkade ut för Septis (blodförgiftning) och var väldigt illa däran. Skepsis är ett livshotande tillstånd så jag hade tur att jag kom in och fick adekvat vård. Jag har uppkopplat mot massor av apparater som övervakade hjärtat, lungor, njurar osv. Efter ett par dagar vände det och nu mår jag men är väldigt sliten. Jag ska äta antibiotika i en vecka till och sen ska det väl bara helt bra. Men det kan komma efterkomplikationer i stil med minnesförlust  osv. Jag hoppas dock det bästa. Men ja, det har vart ett par tuffa dagar, så där är jag just nu. Hoppas er start på veckan  varit bättre

 

Men nu tar vi nya tag. heja, heja

DELA
Föregående artikelLATA DAGAR OCH NYTT OCH FRÄSCHT
Nästa artikelVÄLKOMMEN JANUARI
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here