TOMTELATTEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

0
395
Tomtelatten
Tomtelatte från Espresso House. Världens bästa juldryck!
TOMTELATTEN – MITT LIVSELEXIR I JUL

Det finns inget som får mig att kicka igång julen så mycket som när jag får en tomtelatte i min hand. & idag, när jag var lite tidig till kontoret och fredagsfrukosten tänkte jag att jag skulle lyxa till det med en vanlig Espresso House latte. Men in trippar jag och får till min stora glädje se att julprodukterna börjat serveras. Så det blev en tomtelatte med grädde. Mmm…

 

 

DELA
Föregående artikelJULMARKNAD PÅ HUSEBY BRUK DEL TVÅ.
Nästa artikelLoppisfyndat julpynt
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here