TEADVENTSKALENDERN 2019

0
384
teaventskalendern

 

ÄNTLIGEN – ÅRETS VACKRASTE TEADVENTSKALENDER ÄR HÄR!

Jag är lite lycksalig just nu, NABO släppte pressbilderna på Teadventskalendern och de är så sjukt snygga. För att inte tala om kalendern i sig! Så vacker. Oj va den kommer passa in i årets julinredning. Den här hade jag verkligen velat ha. Det här är den nionde säsongen av

Eftersom jag inte har provat den så är den svår att recensera så jag låter NABO själva berätta om teadventskalendern. All info och alla bilder från pressmaterialet.

 

teaventskalendern teaventskalendern

teaventskalendern

 

PRESSRELEASE TEADVENTSKALENDERN 2019

“I år har vi inspirerats av den klassiska röda julen. Julröda äpplen, röda rosetter, julkulor och allt det röda som hör julen till. Teadventskalendern bär ett folierat mönster av polkagrisar, julkulor och grankvistar, medan Kaffeadventskalendern har en slät finnish – men med folierad logga. Vi tilltalas av den klassiskt röda, som passar så bra i de flesta hem runt juletid”.

För andra året i rad finns Teadventskalendern och Kaffeadventskalendern även på engelska, i väldigt begränsad upplaga. Teadventskalendern och Kaffeadventskalendern, liksom The Tea Advent Calendar och The Coffee Advent Calendar hittar du hos nabostore.se och utvalda återförsäljare från och med 27/9 2019.

Teadventskalendern innehåller 24 olika sorters ekologiska lösviktsteer. Varje påse innehåller 5 gram te, vilket är lagom till två koppar te. I Teadventskalendern finns en blandning av grönt, svart och vitt te, samt örtte och rooibos. Smaksättningarna varierar från kryddigt till blommigt och friskt, och allt däremellan! Du hittar även rena teer i Teadventskalendern.”

 

teaventskalendern teaventskalendern teaventskalendern

teaventskalendern

SNYGGELISNYGGT RÖD

För en teälskare måste det här vara rena julafton. För mig som bara dricker te ett par gånger per år så ger den i alla fall mig ett rejält ”ha-begär”. Denna vill jag äga och ta fram varje morgon eller kväll under december månad. Och asken får givetvis stå framme för att förgylla julkänslan, den andas både jul och mys. Och oj va jag blev sugen på mörkröda Amaryllis, de kan inte komma snart nog i affärerna. Får bara hoppas att katten inte tycker att det är hans att leka med. *s*

För fjärde året i rad släpper NABO även en Kaffeadvetskalender men den tar vi i ett annat inlägg tycker jag. Det förtjänar den.

Så vad tycker ni? Är denna kalender något för er? Eller föredrar ni de klassiska chokladkalendrarna eller någon annan sorts adventskalender? Kommentera gärna.

 

 

DELA
Föregående artikelJULEN PÅ IKEA – 2019 DEL II
Nästa artikelJULEN 2019 – MIN JULIGASTE LISTA 🎅🏻
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here