SNART UNDERBARA FÖRSTA ADVENT

2
312

 

BARA SEX DAGAR KVAR

Nu har nedräkningen verkligen startat, inte bara för oss jultokar. På söndag är det första advent och förhoppningsvis har ni alla hunnit/orkat mysa till det hemma med adventsljusstakar i fönster och på bord. Det första ljuset ska tändas, kanske doftar det av hyacint, glöggen värms och lussekatterna är precis så gyllene som man önskar.

Jag ska dekorera under veckan. Sätta på julmusik, köpa några lussekatter, dricka lite julmust och glögg och mumsa pepparkakor ovanpå det. Samtidigt som jag går här och pysslar. Tar fram mina fina fårskinn, sätter ljusen i adventsljusstaken och dekorerar med lite grönt. Sätter upp mina vackra adventsstjärnor och en ljusstake. Tänder några ljusslingor och försöker göra så mycket mys det bara går.

Katten ska också få sitt så till honom ska jag förbereda en adventskalender men det blir nog en adventskalender där han får lite godis varje söndag istället för varje dag. Då kan han få något riktigt gott. Som lite räkor, skinka eller leverpastej.

Ja nog ser jag fram mot söndag allt. Gör ni?

 

DELA
Föregående artikelJUL MED ERNST 2021
Nästa artikelBLACK WEEK PÅ LYKO.SE – 25% PÅ NÄSTAN ALLT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here