SKÖNA MAJ & MIN UTEPLATS

0
264

This post contains adlinks from Adviral

EN ANNORLUNDA VALBORG

Jag är sjuk igen och nu på ett annat sätt än innan. Jag har hostat i två månader men det brukar jag ju göra. Nu har hostan förändrats och är mycket djupare ner i lungorna och jag är trött kroppen. Men inga direkta tecken på Covid-19. Ingen feber, har lukt och smaksinne kvar, får inte andnöd när jag gör saker etc. Tror bara att hostan ändrat karaktär. Men i dessa tider får en ju inte chansa så det är bara att hålla sig hemma och ta hjälp av vänner med shopping och liknande. Men det är jobbigt att be om hjälp. Så det är väl en bra övning för mig. Önskar de kom igång med testerna snart så att men faktiskt får svart på vitt om man är sjuk eller ej.

Under tiden sover jag mycket, kollar serier och surfar sommarinredning till min uteplats.

 

DETALJER TILL UTEPLATSEN

Krukor tycker jag är det absolut svåraste, dels finns det inte så många jag gillar och dels är de fotas väldigt dyra. Men jag hittade några hos Jotex, krukan Abby jag tänker beställa. 3 st för 349 kr

uteplats

 

MATTOR

Den här färgglada mattan tror jag skulle pigga upp min uteplats. Dock är jag inte säker på om jag vill ha den vit/persiko-färgade, den grön/vita eller den gråvita.

uteplats

uteplats

 

FLER DETALJER OCH MYSIGA TILLBEHÖR

 

Det finns ju massor av saker att mysa upp uteplatsen. Mina bästa tips är blommor, ljusslingor, olika slags krukor, mysiga kuddar och filtar. Hittepåljus från Enjoy Candles.


uteplats

Soffmodul Hörn / Soffmodul / Soffbord / Solcellslykta / Kruka / Vattenkanna / Kuddfodral Linne / Pläd / Knot Kudde / Trädgårdsslang / Munstycke / Ljusslinga Med Glödlampor

Om jag inte handlar å nätet så handlar jag oftast på Plantagen, H&M Home, Jysk, Clas Ohlson och Lagerhaus. (obs ingen reklam för dessa företag, bara det att jag brukar handla där.) Man får tänka lite på ekonomin i dessa tider så jag köper väldigt sällan dyra saker.

Ja, det var 1 maj för mig och lite uteplatstankar. Jag ska ta och fotografera uteplatsen ordentligt när vädret tillåter och jag har sopat bort de sista grenarna från när de sågade ner mina träd.

Hoppas att ni har haft en fin valborg och första maj trott allt.

DELA
Föregående artikelUTEPLATSINSPIRATION
Nästa artikelDET ÄR DEN 25 JUNI OCH PRICK 6 MÅNADER -1 DAG TILL JULAFTON!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here