SATURNUS ÅRGÅNGSGLÖGG 2021

0
226

 

SKÅNSK

Saturnus släpper sin årgångsglögg och vi får gissa vilken smak det blir. Spännande. Ledtråden är skånsk och bilden här ovan. Min gissning är slånbär. Det växer utmed kusten här nere i söder och färgen överensstämmer med färgerna i bilden. Vad tror ni?

För ett litet tag sen fick jag en finfin leverans av glögg från Saturnus som jag ska testa när det passar bättre i tid. Bl.a. Hallon&lakrits som jag faktiskt inte testat, av någon konstig anledning. Men recension kommer. Dock ingick inte årgångsglöggen så jag vet faktiskt inte vilken smak det är utan gissar precis som alla andra.

 

DELA
Föregående artikelBLOSSA 21 – FÖRSTA LEDTRÅDEN
Nästa artikelJULSTÄMNING HOS RUSTA 2021
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here