JULSTÄMNING HOS RUSTA 2021

2
2230

 

STÄMNINGSFULLT

Så släpptes pressbilderna från Rusta och de gör nog ingen besviken. I alla fall inte mig. Älskar bilderna, det ser så mysigt ut och det får mig att se fram mot december, även om det är lite mindre än tre månader dit. Men den här tiden brukar gå snabbt, i alla fall om man är julbloggare.

Rusta jul 2021 Rusta jul 2021 Rusta jul 2021 Rusta jul 2021

Rusta jul 2021

 

VACKRA GRANAR

Förra året köpte jag en konstgran, en Chamonix från Rusta, och den gjorde mig sannerligen inte besviken. I år finns det flera fina varianter i olika utformningar. En snötäckt (stor trend i år), en vit och jag skymtade en regnbågsfärgad bordsgran. Jag skulle gärna ha en snötäckt gran om jag hade fler rum att placera den i. Jag tycker att den här är underbar. Den vita är oerhört fint dekorerad och där kan man plocka lite tips.

Men de finaste är de gröna granarna är helt klart mina favoriter och Rusta har flera fina varianter. Leksakståget under granen är något vi har sett i några år nu och det är fortfarande en väldigt fin dekoration.

 

 

KLASSISK DUKNING FÄRG I FÄRG

Julbordsdukningen är alltid lika kul, och kanske lika svår? Hos Rusta ser vi vackra dukningar som går färg i färg, dvs nästan bara rött eller bara grönt. Jag gillar den röda skarpt men grönt verkar ju vara årets färg. Hade varit kul att se hur mycket grönt det blir i stugorna i år. Själv föredrar jag en vit dukning med röda och gröna inslag.

 

Rusta jul 2021

 

KLASSISKT OCH MODERNT

Här ser vi en bra blandning av klassiska och moderna ljusstakar och adventsstjärnor. Jag tänker att här finns det något för alla. Jag gillar den grå väldigt spretiga runda stjärnan och den samma i vitt. Moderna och trenden har varit tydlig de senaste åren. Bland ljusstakarna ser vi verkligt röda klassiker och moderna ”gamla” och nya. Jag föredrar de spetsiga ljustakarna, de passar bäst hemma hos mig. I år gillar jag även den lilla adventsljusstaken för levande ljus som ser lite ut som en gammal radio eller vad man ska säga. Känner igen formen från 80-tals väskor och stolssitsar.

 

Rusta jul 2021 Rusta jul 2021 Rusta jul 2021 Rusta jul 2021

 

GÖLLIGA NISSEDÖRRAR

Men hur söta? Jag gillar alla och man kan ju ha de i olika rum, så då kan man ha alla 🙂 Coolt med den lilla rock-Nissedörren, den gillade jag. Annars föredrar jag den klassiska röda.

Rusta har massor av dekorationer i alla dess former. Tomtar, julbyar, halmbockar med mera. Och många fina julgranskulor. Em närmare titt kommer i ett annat inlägg.

 

 

UTEBELYSNING

Rusta brukar vara suveräna när det kommer till belysning, faktiskt både inne och ute. Jag har många ljusslingor därifrån. Här ser vi fina ljusnät, ljusträd och ljuskronor. Dessutom har de massor av söta belysningsfigurer i form av pingviner, älgar, rådjur, isbjörnar med mera. De är både gulliga och lyser upp fint i vintermörkret.

STORT UTBUD

Utbudet hos Rusta är bra och varierande. Här hittar man allt för julmyset, till bra priser. Jag hade främst satsat på en konstgran, julgranskulor, adventsstjärnor, ljusslingor och papper och lådor för julklappsinslagning. Enjoy!

 

DELA
Föregående artikelSATURNUS ÅRGÅNGSGLÖGG 2021
Nästa artikelBLOSSA 21 – LEDTRÅD NUMMER TVÅ.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here