SÄSONGSSTART FÖR JULBLOGGEN

6
197

ATT STARTA UPP FÖR SÄSONGEN

Godmorgon. Idag drar jag igång på allvar. Jag har ju fuskat lite men nu känner jag att det är dags att bli lite seriös. Ambitionen är som vanligt att uppdatera ofta, med mycket nyheter, gottigt godis, härliga bilder och skön julstämning.

Det är ju första september idag och det innebär att det är exakt tre månader till första december och officiellt jul. Nedräkningen har alltså börjat. Tänk att det snart bara är 100 dagar kvar till julafton. det kommer gå snabbt nu, iaf om man julbloggar.

Hur som helst. Hoppas att ni vill följa med under säsongen och dela julglädje och julstämning med mig.

Välkomna hit.

DELA
Föregående artikelHAUPT LAKRITS ADVENTSKALENDER 2022
Nästa artikelIKEA JULEN 2022 – SKANDINAVISKT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

6 KOMMENTARER

  1. Hittade din blogg av en slump ,men glad att jag gjorde.Kommer följa dej fram tills juletider som också för mig är tid för mys,avkoppling,pyssel,pynt,stämning och kärlek.Ta hand om dig!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here