RUSTA JULEN 2023 – MYSIGT, MED LITE KITCH

2
574

 

JULEN HOS RUSTA

Så var det dags att presentera julen hos härliga Rusta. Mycket känns igen från tidigare år, Rusta har precis som många andra företag ett eget jul-DNA. I år får nog lite julkulor, nån rosett, kanske något julpapper 🫣, en mugg(!) och ljus följa med hem från Rusta. Här finns mycket att välja mellan.

 

 

MUGGARNA!

Gud va gulliga. Jag har redan flertalet julmuggar så behöver gentligen inga fler men en av dessa känns nästan helt given. Vilken hade ni valt? Jag tror jag hade valt tomten.

 

Rusta julen 2023 Rusta julen 2023

Rusta julen 2023

 

VACKERT DUKAT BORD

Precis som hos många andra företag är det rustika porslinet bas. Tycker att det är snyggt men inget jag skulle köpa specifikt till jul, då skulle jag vilja ha något mer juligt, det här känns mer vardag, alternativt hus på landet. Dukningen är dock fin och det finns mycket att inspireras av i mitt tycke.

 

Rusta julen 2023 Rusta julen 2023Rusta julen 2023

 

GRANEN STÅR SÅ FÄRGGRANN I STUGAN

Rusta har som vanligt massor av granar, jag köpte min konstgran här 2020. Den kan jag verkligen rekommendera. Heter Chamonix. Finns dock inte att köpa på webbsidan just nu. Kanske kommer senare. Finns i pressmaterialet.

I år har de som vanligt lite att välja på och vad sägs om en regnbågsgran, en rosa eller vit gran? Här kan du välja lite som du vill bland de mindre granarna. Här finns flertalet julgranskulor att välja mellan. I rött, isblått eller varför inte pastell till den vita granen.

 

Rusta julen 2023 Rusta julen 2023

 

SÖTA DEKORATIONER

Dessa hus är ju väldigt populära, de passar inte hemma hos mig men jag tycker att de är fina, speciellt om man har många. Eller varför inte en Nissedörr med dekorationstillbehör, brukar vara väldigt populärt hos kanske framför allt barnfamiljer.

Själv väljer jag en tomte eller vätte eller vad man nu vill kalla dessa. Jag har ganska många (gick bananas på Gekås och Vellingeblomman ett år plus flertalet besök i på Husebyjul) så i år blir det nog ingen men hade jag valt så hade jag nog valt en vättgumma med flätor, någon sådan har jag inte.

 

Rusta julen 2023

 

MJUKA TEXTILIER

Här känner jag att villbhöversuget sätter igång på allvar. Mjuka, härlig, vintriga filtar vill jag värma mig med i år (när jag inte sitter under min värmefilt. Dessa från Rusta tycker jag är väldigt fina. Jag hade nog valt en naturfärgad eller en rödrutig.

I år skulle jag också vilja ha sängkläder som andas jul. Jag har inte bestämt mig för vilka eller om det verkligen blir av men hos Rusta finns lite att välja på.

 

Rusta julen 2023 Rusta julen 2023 Rusta julen 2023 Rusta julen 2023 Rusta julen 2023 Rusta julen 2023

 

VARDE LJUS – INOMHUS SOM UTOMHUS

Ljusen är ju nästan det viktigaste på julen enligt mig. En ensam ljusslinga gör så mycket för stämningen och som jag brukar säga, man kan aldrig ha för många ljusslingor. I alla fall om man bor stort, på 41 kvm kan det faktiskt vara så att jag inte använder precis alla mina ljusslingor.

Ett annat måste på julen är stearinljusen och ett säkrare sådant är hitte-på-ljusen. De elektriska alltså. Rusta har fina till ett vettigt pris. I år blir det nog några sådana.

 

DELA
Föregående artikelRITUALS ADVENTSKALENDRAR 2023
Nästa artikelLEXINGTON JULEN 2023 – SOM ALLTID UNDERBART
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here