OLW GISSA SMAKEN – CHIPS MED JULIG SMAK

0
440
Gissa smaken OLW

 

ATT HA TESTAT EN ROLIG JULIG NYHET

I helgen testade jag OLWs nya chips med smak av något juligt. Chipsen heter Gissa smaken och designen på påsen hintar om att det är något juligt. Den heter dessutom X-mas edition. Jag hade verkligen ingen aning om vad chipsen skulle smaka, alla som skrivit om den har varit duktiga med att inte skriva ut vad det är för smak, eller vad de tror att det är för smak. Så jag hade ingen aning. Spännande.

Nu tror jag att jag vet vad det är för smak men vill såklart inte avslöja det om ni inte redan svarat. Men det är en klassiker på julbordet. Jag tyckte att chipsen var väldigt goda, helt klart en hit i min bok.

Har ni smakat och vad tror ni att den smakar.

 

 

DELA
Föregående artikelKONSTGRAN- PLASTGRAN- FIN GRAN
Nästa artikelÅRETS JULKALENDER – TROLLTIDER 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here