Mjukt och varmt från ferm LIVING julen 2017

0
795
ferm LIVING julkollektion

ferm LIVING julkollektion

DREAMY, DREAMY, DREAMY

Oj va jag gillar ferm LIVINGS julkollektion i år. Murrig, mjuk, full av förväntan, mörk som årstiden men ändå ljus i sinnet. En del känner vi igen från föregående års kollektioner men mycket är nytt tycker jag. Kul när företagen vågar förändra sig lite.

ferm LIVING julkollektion

 

Den här känner vi igen sen förr. Den påminner en hel del om Lagerhaus version från förra året men med mindre finesser. Dock är det ju som en klassisk luciakrona så det är väl inte så konstigt att det finns flertalet som liknar varandra.

 

 

Härligt träd, så typiskt danskt, de är duktiga på det där med juleträd av alla de slag. Att inte bara ha en julgran, lite hyacinter och amaryllis utan att faktiskt blanda ut med träd och grenar av olika slag. Nog något jag ska plocka in i dekorationen för i år

 

ferm LIVING julkollektion

 

Jag älskar deras små prydnadsträd, gillar de olika formerna, materialen osv, det blir liksom aldrig tråkigt bara intressant och livfullt. Jag har rätt många träd i olika trädslag men i år kanske jag ska slå till från något av dessa här ovan från fern. Får åka till Köpendanmark och botanisera lite tror jag 🙂 Stackars mig.

 

 

Men här kommer mina favoriter från det jag sett från ferns kollektion. jag bara ÄLSKAR dessa julstrumpor i sammet. Jag är ju mycket för rena, raka linjer med så lite krusiduller som möjligt så dessa finner jag oemotståndliga. Gissar att det finns en hel hög som tycker tvärt om och så är det ju. Tur vi har olika smak. Nu har vu fina julstrumpor och jag borde inte köpa fler men skulle jag gjort det hade det def blivit dessa.

 

 

Lite uppstyltad juldukning måste vi ju slänga in också, hur skulle det annars se ut. 🙂 Nä, skoja bara, jag förstår varför dessa bilder tas. Jag gillar duken, den känns rustik, genuin och varm och ger ett härligt hemtrevligt uttryck mycket passande för julens alla högtidsdagar.

Så det börjar bra tycker jag, snart kommer de andra märkena komma med sina kollektioner och jag kommer givetvis visa dem också. Ha de!

 

/Heléne

DELA
Föregående artikelPresentation – En pysslig jul med Becca
Nästa artikelJULEN PÅ IKEA 2017 – WINTER IS COMING
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here