MIX MEGAPOL JUL 2021

0
3339
Mix Megapol jul

 

JULMUSIK TILL MAX

Idag är det bara en månad kvar till julafton! Så härligt. Och på fredag den 26:e november kl 08:00 startar Mix Megapol jul där det spelas 100% julmusik dygnet runt hela december. Det ser jag verkligen fram mot. Sätta på radion och bara njuta och förhoppningsvis hitta en eller flera nya låtar till min juliga spellista (den hittar ni på Spotify om ni är intresserad). Varje fredag kommer det även hållas adventskonserter kl 08:30 och här kommer vi få njuta av Carola, Magnus Carlsson, Benjamin Ingrosso och John Lundvik. Dessa hålls i foajén i tidningshuset i Stockholm, Gjörwellsgatan 30. Om man inte har möjlighet att lyssna på konserterna på plats kan man lyssna/se de på RadioPlay.

Varje dag delas det ut julklappar från Mix Megapols jättestora julkalender och vi kommer kunna njuta av årets jullåtsbattle. Den brukar vara väldigt roligt att följa och lyssna på. I år är det Anders Bagge, Mikael Tornving och Per Andersson som hjälper Gry Forsell och morgongänget med låtarna.

För de som inte gillar 100% julmusik kommer det i år finnas en Mix Megapol 2 vilken sänds digitalt via hemsidan eller via RadioPlay.

 

DELA
Föregående artikelBIND DIN EGEN GRÖNA KRANS
Nästa artikelDECEMBERUTMANINGEN – DAG FÖR DAG
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here