LUCIA 2023

0
100

 

SÅ VAR DET DAGS FÖR LITE LUCIAFIRANDE

Idag är det den 13 december, Luciadagen och 11 nätter kvar till jul. Lusse lelle och hela låtskatten ska sjungas av vackra stämmor. Kl 07:00 och kl 18:00 visas Luciamorgon i SVT2 I år sänds det från Kalmar slott.

Gillar ni Lucia? Jag tycker att det är så stämningsfullt och vackert och en så fin tradition. Jag skulle gärna se Lucia i Lunds Domkyrka men jag tror inte att jag orkar vara i Lund redan halv sju. Det börjar sju och det är begränsade platser så man måste nog vara där i tid. Men då ska jag gå upp halv sex och det kommer jag inte göra. Så jag nöjer mig mer Luciamorgon på tv. Det kommer vara hur fint som helst.

 

DELA
Föregående artikelEN MYSIG HELG I JULENS TECKEN
Nästa artikelDIE HARD – JULENS FILM ELLER EJ?
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here