JULMUST MED SMAK AV APELSIN

0
96

 

GOD MORGON.

Idag tänkte jag att vi skulle testa Apotekarnes Julmust med smal av apelsin. Jag var skeptisk redan innan jag smakade för apelsin, som är gott, är ändå en smak som utmärker sig och den i kombo med julmust tycker iaf jag verkade konstig. Hur kom man ens på detta påfund. För påfund är det. Jag smakade några klunkar och det räcker för mig. En mycket konstig kombination. Som att ha hällt i avslagen apelsinläsk i julmusten. Inte alls min smak och den flaskan blir tyvärr inte uppdrucken. Den här rekommenderar jag verkligen inte och den borde inte återkomma nästa år. Vanlig julmust är gott, julmust apelsin är det inte.

Det blir ❤️ av 5 möjliga.

DELA
Föregående artikelATT LISTA MIN INRE GRINCH
Nästa artikelHOT COCOA BAR OCH POSTER ATT SKRIVA UT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here