JULMARKNAD PÅ JAKRIBORG OCH JULFIKA

0
109

 

ATT HA HITTAT LIKASINNADE JULTOKAR

God lördag på er.

Hoppas att ni har en fin helg framför er. Jag ska gå på Jakriborg julmarknad som kör sin sista helg. Julmarknaden är ju precis utanför min dörr så det räcker med att jag går ut så är jag typ i marknaden. Eller ca 20 meter ifrån. Jag ska också ha några Instagramvänner på julfika hemma hos mig. Vi har träffats två gånger innan, då på café i Lund men nu ska vi gå på marknaden och sen träffas hos mig och fika. Tur att jag har bakat Lussekatter och har julkaffe hemma 🙂

Annars blir det en ganska lugn helg. Jag ska beta av lite julfilmer tänkte jag. Borde göra en ny omgång kola också för den har någon (dvs jag) nästan ätit upp (oops :-D). Sen ska jag faktiskt bara njuta av den här tiden. Det är så lätt att den bara springer iväg så här under december och att man inte inser det förrän julafton är förbi.

Så i helgen ska jag njuta. Av gran, fika, julmarknad, julfilm, julmust, julkaffe, hemmagjorda kolor och en massa, massa julmusik. Hoppas ni får njuta av lite av detsamma.

DELA
Föregående artikelSÅ BLEV DET JUL IGEN – NORSK JULFILM PÅ NETFLIX
Nästa artikelKOLA TILL ALLA!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here