GOD JUL

0
408

 

DOPPAREDAN

Så var vi äntligen framme vid den 24 december och jag hoppas att de allra flesta av er har en vit jul. Det är inte mycket snö i Hjärup men här är snö. Och allt vitt på taken räknas. Så mysigt. Jag har landat hemma framför tvn efter ett supergott julbord med allt jag kunde önska. Sill, ägghalvor, räkröra, köttbullar, prinskorv, julskinka och nytt för i år sirapsslungad brysselkål. Sååå gott. Men resten av dagen ska jag bara slappa. Byter inga julklappar i år så har ist köpt några små till mg själv men framför allt extra god mat till katten.

Nu är julen i princip över för i år för men del men jag stannar nog kvar ett par dagar, det är alltid trevligt att avsluta på ett bra sätt.

Så njut julafton och alla juldagar så ses vi när ni har möjlighet att titta in.

 

GOD JUL

 

DELA
Föregående artikelEN JULIG TISDAG NÄR DET VÄNDER
Nästa artikelHELLO JULEN 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here