GLAD FÖRSTA ADVENT – NU ÄR FÖRSTA LJUSET TÄNT

0
425
första advent

 

GOD MORGON.

Så är vi äntligen här, första advent, och start på jul på riktigt. Äntligen tänker jag, som börjar tänka på julen redan i augusti (pga bloggen). Idag tänder jag första ljuset, öppnar upp mina adventskalendrar och njuter av alla vackra ljus och julmusik. Än är det ingen stress, bara njutning. Jag lägger in saffranspistiller för en härligare lussedeg, överdoserar julmusik och ska försöka hinna med en julskyltning.

Njutningarnas tid är här och jag ska försöka njuta till max. Frossa i julfilmer, lyssna på jumusik dygnet runt, äta allt för många lussekatter och vara snäll mot alla i min omgivning. Nåja, det är jag i vanliga fall också men jag ska tänka lite extra på det nu. För alla förtjänar ett leende, en hjälpande hand och lite extra värme så här i december.

Men idag är det första advent och första december och julen är äntligen här. Underbart!

Ha en fantastisk söndag och jag hoppas att ni passar på att njuta precis som jag. Det förtjänar ni.

Glad första advent!

 

DELA
Föregående artikelDET BLIR JUL ÄNDÅ – IGENKÄNNING DELUXE
Nästa artikelTA LUSSEBULLARNA TILL EN NY NIVÅ – LÄGG IN SAFFRAN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here