HELLO BLOSSA17, TELL ME HOW YOU DOING?
Fick en kommentar om att det kanske mer lutar åt Afrika än Kina och ju mer jag tittar på BLOSSA17 (herregud, tänk att jag suttit och kollat på denna video sen kl åtta i morse. Med vissa undantag för hundrastning etc) desto mer tror jag också på Africa. Färgerna och mönstren får mig att tänka på afrikanska tyger, det har funnits specifika afrikanska djur som en giraff och en flodhäst.
Jag tänker floder, Kilimanjaro, hav, sol och öken,Marocco med alla sina kryddor och färger. Galler och Nelson Mandela. Sanddynor och en berättelse om Afrikas olika delar. Frågan är bara vilka kryddor, dvs vilken smak det handlar om. Vad är specifikt för Afrika som en kan tänka sig krydda en glögg med?
FÖRSLAG:
Curry, chili, koriander, kaffe, papaya, mango, persika och aprikoser. Eller kanske lakrits, tycker mig se lakritssnören på bilden.
Hur som helst superspännande och jag tror det blir en riktigt färgsprakande flaska i afrikanska mönster. Eller enbart i de tre accentfärgerna BLOSSA17 redan gått ut med. Ja, om mindre än två timmar vet vi. Jag kan knappt hia (skånskt ord för att vara otålig) mig tills jag får veta vad smaken är, hur flaskan ser ut och när den går att förbeställa på Systembolaget
/Heléne
Jag funderar på om det kan vara saffran!
Min gissning är saffran, kardemumma och chili.