BLOSSA17 GOES AFRICAN STYLE?

2
215
BLOSSA17

 

HELLO BLOSSA17, TELL ME HOW YOU DOING?

Fick en kommentar om att det kanske mer lutar åt Afrika än Kina och ju mer jag tittar på BLOSSA17 (herregud, tänk att jag suttit och kollat på denna video sen kl åtta i morse. Med vissa undantag för hundrastning etc) desto mer tror jag också på Africa. Färgerna och mönstren får mig att tänka på afrikanska tyger, det har funnits specifika afrikanska djur som en giraff och en flodhäst.

 

Jag tänker floder, Kilimanjaro, hav, sol och öken,Marocco med alla sina kryddor och färger. Galler och Nelson Mandela. Sanddynor och en berättelse om Afrikas olika delar. Frågan är bara vilka kryddor, dvs vilken smak det handlar om. Vad är specifikt för Afrika som en kan tänka sig krydda en glögg med?

 

FÖRSLAG:

Curry, chili, koriander, kaffe, papaya, mango, persika och aprikoser. Eller kanske lakrits, tycker mig se lakritssnören på bilden.

BLOSSA17

Hur som helst superspännande och jag tror det blir en riktigt färgsprakande flaska i afrikanska mönster. Eller enbart i de tre accentfärgerna BLOSSA17 redan gått ut med. Ja, om mindre än två timmar vet vi. Jag kan knappt hia (skånskt ord för att vara otålig) mig tills jag får veta vad smaken är, hur flaskan ser ut och när den går att förbeställa på Systembolaget

 

/Heléne

DELA
Föregående artikelBLOSSA17 – FÖRSTA LEDTRÅDEN.
Nästa artikelÅRETS BLOSSA17 SMAKAR MANGO, SPISKUMMIN OCH CHILI
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here