BLOSSA17 – FÖRSTA LEDTRÅDEN.

3
201
BLOSSA17

 

I år gör BLOSSA ett helt nytt koncept kring avslöjandet av årets glöggsmak. Även designen på flaskan kommer avslöjas. Klockan 08:00 i morse startades en film på www.blossa17.com där man kan följa två personer som målar en tavla. Filmen är en och en halv timme lång. Första ledtråden.

Hemligt och mycket Banksy möter På spåret över det hela. Det börjar med en vit canvas, som nu är i princip helt gul förutom en vit rund del i ena hörnet. Det känns soligt och Blossa satsar ju på destinationer. Som Frankrike när det var Lavendel, England när det var Te och Sverige förra året. Så var är vi på väg nu?

BLOSSA17, glögg

Artisterna fortsätter att måla. Nu är det stora olikfärgade former i olika färger, det får mig att tänka på både godis och Kina. Dels eftersom det är ett segment med något som liknar ris. Utifrån bilden de målar är det väldigt svårt att gissa destination men jag tänker ändå Kina med tanke på de tre fokusfärgerna, gul, brons och röd.

 

Blossa17, glögg

 

Ja i år är det verkligen svårt, speciellt när BLOSSA17 tänkt långt utanför boxen gentemot sitt vanliga sätt att avslöja smak och design. Dessutom, ju mer jag tittar, desto mer förvirrad blir jag. Jag antar att de som ligger bakom konceptet är tokförtjusta för det är nog en hel del som just i detta nu sitter och tittar på Youtube-videon.

 

 

Först kl 14:00 kommer det hela avslöjas. Men tanken är väl att vi ska gissa under dagen vad det blir. Så har ni tid över, surfa in på Blossa17 och följ målarnas framfart och börja gissa.

/Heléne

DELA
Föregående artikelPom poms som juldekoration – DIY
Nästa artikelBLOSSA17 GOES AFRICAN STYLE?
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

3 KOMMENTARER

  1. Jag har sen första bilden tänkt på indiska kryddor. Först chai, men eftersom te redan varit med tänker jag nej.
    Men kryddor som saffran, kanel, chilipeppar, gurkmeja, kummin o s v
    Såg ut som att det gula dom målade först hade en form av Indien. Så, jag tror fortfarande på indiska kryddor med risk för att vara heeelt ute och cykla;)

  2. Jag, som kikade för en liten stund sen, tänkte vanilj och Sydafrika. Antagligen för att jag är så insnöad på det då jag ska åka dit i november. Med alla färger som det är i området Bo-Kaap i Kapstaden och vad som ser ut som ett stort brunt djur likt den afrikanska buffeln i the big five så skulle det passa. 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here