ATT STÖTTA SHOPPA OCH SE DEN STÖRRE BILDEN

0
402

Innehåller annonslänkar

EN VÄRLD I TOTALT FALL.

När världen runt omkring oss rämnar på ett sätt vi sällan om än någonsin så varit med om är det lätt att misströsta, isolera sig och vara rädd. Det är helt mänskligt. För mig är julen långt borta just nu, den känns faktiskt inte ens ett dugg viktig för en gångs skull. Istället är jag full av beundran för dem som håller samhället igång. Självklart först och främst sjukhuspersonal, vilka hjältar. Men även lokalvårdare, skolpersonal, fritidspedagoger, sophämtare, restauranger och krogar samordnar matlådor till sjukhuspersonal med hjälp av gåvor från allmänheten. Det finns många många fler och jag tycker att vi skänker dem en extra tanke nu och lång tid framöver.

I början var jag i princip apatisk, jag fann ingen glädje när samhället plötsligt stod inför något ingen av oss kan kontrollera. Och jag är ett kontrollfreak av stora mått. Som tur var har det gått över nu och jag har fått tillbaka min energi. Kanske är det solen, ljuset och värmen som hjälpt till på traven. & jag insåg att livet inte står helt stilla och att jag behövde ta hand om mig själv. Så häromdagen fick jag för mig att shoppa lite saker på nätet som får mig att må bra. Doftljus, hudvård, skor och lite inredningssaker som kuddfodral och lite annat. Vill ni se vad jag köpte?

 

HUDVÅRD & HÅRVÅRD

SHOPPA

FILORGA – SCRUB & MASK

Jag älskar Filorga och den här köpte jag för att kunna få en fin hy inför sommaren och våren. Just nu kommer jag använda den för att jag tänker fräscha upp mitt ansikte med lite BUS och då vill jag att huden är jämn och mjuk. Jag lovar att ni kommer älska den! Just nu 20% rabatt på Lyko.se

 

 

IDA WARG SELF TANNING FACE

Än så länge tycker jag det är onödig att köra BUS i annat än ansiktet, det är alldeles för kallt för att visa upp någon annan kroppsdel. Jag har inte testat IDAs produkter innan men det var ett bra pris så jag tänkte att det iaf är värt att testa. Även denna hittar ni hos Lyko.se även denna med 20% rabatt.

 

SHOPPA

 

ST. TROPEZ SELF TAN

Jag älskar St Tropez self tan men brukar använda en annan sort. Den här är helt ny och den ville helt klart följa med mig hem. Så kan jag jämföra vilken jag tycker är bäst av IDAs och denna. Doften är ljuvlig och jag ser fram mot resultatet.

 

RED KEN – ALL SOFT DUO

Just nu har jag relativt sprött hår och behöver bra shampo för att rädda håret. Jag tvättar håret endast en gång i veckan och då satsar jag på ett bra men lite dyrare shampo. Eftersom jag tvättar så sällan håller dessa väldigt länge och ger mig det resultat jag vill ha. Håret flyr inte lika flygit och känns stabilare och både tjockare och mindre sprött. Just nu hittar ni Red Ken – All soft duoLyko.se till ett riktigt bra pris, de har nämligen 35% på denna kombination just nu. Perfekt att shoppa när det är rabatt.

 

SKOR

ADIDAS – GAZELLE

 

SHOPPA

 

Jag älskar sneakers och egentligen var jag ute efter ett par vita sneakers men så hittade jag dessa. Jag har faktiskt haft ett par innan och jag bara älskade dem. Passar till jeans, kjolar, kjolar m.m. Jag blir glad av dessa. Dessa ljusrosa Adidas Gasell hittade jag hos Sneakers Point för 599 kr. Ca 30% rabatt.

DOFTLJUS

 

 

Mina absoluta favoritljus kommer från Rituals. Jag shoppar ibland andra doftljus för Rituals är relativt dyra men de är värda det när jag väl har råd. Den här gången blev det Rituals Home collection Oriental Vetiver  eftersom min favoritdoft Sakura var slut. Men kul att testa nytt och det doftar ljuvligt.

Ja när världen känns upp och ner och det enda man hör är hur många som går bort varje dag får man göra vad man kan för att försöka att inte själv gå under. Jag shoppade nu men det har jag inte gjort på ett tag eftersom jag varit förkyld (har varit förkyld i två månader nu, ingen feber och ingen andnöd, en vanlig förkylning som jag får varje feb-april) och då har jag snällt fått hålla mig hemma. Jag har heller inte kunnat hjälpa till som jag hade önskat, så som att hjälpa grannar, sjukvårdspersonal och andra i samhällviktiga yrken med sådant som att gå ut med hunden, mata katten, handla mat. Men nu börjar min förkylning gå över och så snart jag är helt symptomfri ska jag göra det jag kan, hur stort eller litet det än må vara.

Ta hand om er, stanna hemma vid minsta sjukdomskänsla (snuva, hosta, feber etc), tvätta händerna, håll avstånd, handla takeout om ni har möjlighet och försök göra sådant som gör er glada. Kolla roliga kattfilmer på Youtub, se en bra serie, shoppa, läs en bok, gå ut i solen och tanka D-vitamin, ring en vän, testa ett nytt recept, måla påskägg eller vad ni nu gillar men försök göra sådant som får er att må bra. Det behöver vi alla nu.

 

 

DELA
Föregående artikelDAGENS DEALS
Nästa artikelPÅSK, SOL OCH LITE SOCIALT UMGÄNGE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here