ATT DEKORERA MED DEN GULLIGASTE TOMTEN

0
118

I SAMARBETE MED COOLSTUFF

UTOMHUSDEKORATION

Hello. Idag vill jag tipsa om den här urgöllig tomtedekorationen som man kan pryda sin utelampa med. Jag har givetvis redan satt upp min och jag är fasligt nöjd. Den är superenkel att sätta upp, den har ett gummiband på baksidan så att man lätt kan sätta fast den gölliga Tomten. Den passar till de flesta utomhuslampor och kommer sprida glädje till alla som ser den. Jag blir iaf glad varje dag jag kommer hem och ser den.

Tomten hittar ni hos Coolstuff och den kostar bara 149 kr, ett kap om ni frågar mig. Hos Coolstuff hittar ni just nu massor av produkter till riktigt, riktigt bra priser eftersom det är Black week. Upp till 80% rabatt. Tyvärr är det inte rabatt på den gölliga Tomten men den är ju så pass billig att de flesta kan ha råd med den ändå. Hoppas få se fler underbara tomtar runt om i vårt land i år.

 

DELA
Föregående artikelMYSIG JULSERIE MED MALIN OLSSON PÅ SVT
Nästa artikelNÄR DET ÄR PRICK EN MÅNAD KVAR TILL JUL VILL JAG GE ER DETTA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here