Årets pepparkakor

0
927

Så är årets färg släppt för de klassiska pepparkakorna från Arbrå Ångbagri. Riktigt snygga burkar som vanligt men jag tycker inte at priset är värt innehållet. Jag köpte förra årets variant och blev rätt besviken. På allt utom burken. Så burken är sparad och himmalagade pepparkakor kommer läggas där i. Det börjar bli en tradition det där, ihop med blossas glögg etc.

 

Ni som har testat (eller kommer testa pepparkakorna får gärna höra av sig och berätta om hur de smakade och om de var värda pengarna. Jag skulle ju eg helst bara ha burken 😀 Den är superfin och jag älskar den kungliga blåa färgen. Det börjar verkligen pirra i magen nu när nyheterna börjar trilla in. <3

 

/Heléne

DELA
Föregående artikelDrömmigt julprojekt
Nästa artikelMorgnar och kvällar är kyliga nu.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here