20% HOS JOTEX

0
304

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

TIPS PÅ NYA HÄRLIGA MÖBLER OCH MATTOR TILL VÅREN

Det strömmar in vårnyheter just  nu och det är ju bara helt underbart. Fö visst är vi redo för våren? Jag är i alla fall det. Jotex har just nu 20% på alla möbler och mattor (gäller fram till den 8 mars). Jag har plockat ut några favoriter som jag själv funderar på.

Vi tittat:

jotex

 

STOR RUND SPEGEL

Jag har redan en sådan här hemma men jag älskaren så den måste jag ju tipsa om. Den runda formen gör varje rum lite mjukare på något sätt.

 

jotex

 

SNYGG VÄGGHYLLA

Jag har liknande men inte riktigt så här snygga faktiskt. Även här gör den runda formen stor skillnad i ett rum. Dessa är väldigt bra om man som jag har katt och ändå vill kunna ha krukväxter hemma.

jotex

 

STILREN RAK VÄGGHYLLA

Om man nu hellre föredrar raka hyllor så tycker jag att den är är snygg. Även här ett perfekt ställe att placera saker på som man är lite extra rädd om.

 

 

STORT STILRENT VITRINSKÅP

Nu har jag bara 41 kvm att leka med här hemma men jag funderar på att byta ut en otymplig bokhylla mot denna ist och kunna ha vackra glas, porslin, böcker och andra trevliga saker man har hemma.

 

ETT RUNT SIDEBORD

Som ni märker är jag väldigt sugen på runda saker, kanske för att jag saknar mjukheten bland alla fyrkantiga saker. Den här med en snygg lampa, några coffee table books och det blir helt perfekt.

 

SNYGGA STOLAR TILL BRA PRIS

Visst är detta en ganska solklar kopia av Eames-stolen men vad gör väl det. Snygg är den och skön att sitta i. & när man får fyra stolar av priset av en (på ett ungefär ) så är matten ganska enkel.

 

 

LITE FÄRG PIGGAR UPP

Jag gillar denna mattan för den ger mig vårkänslor, har skiftningar och är mjuk och skön. Sen är det ju lite roligare än med en svart, grå eller vit matta (även om min vita matta snart inte är så vit längre så den behöver verkligen bytas ut. Väskan finns i flera olika färger.

 

 

BEHÄNDIG SITTPUFF

Om man, som jag, bor i en liten lägenhet finns det inte plats för allt för många sittplatser och då är sittpuffar utmärkt. De tar liten plats, är en snygg inredningsdetalj.

Ja några exar tips idag, man får ju roa sig men något när influensan slagit till och badrummet är fullt av män som ska försöka byta min trasiga tvättmaskin.

Alla möbler och mattor med 20% rabatt hittar ni hos Jotex. Gäller till den 8 mars så passa på.

 

DELA
Föregående artikelSJUK OCH SUCKTAR ÖVER NYA POSTERS
Nästa artikelDAGENS DEALS
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here