100% JULMUSIK – MIX MEGAPOL JUL

0
3837

Mix Megapol

JULMUSIK DYGNET RUNT

God morgon. Idag tänkte jag tipsa om Mix Megapol och deras julsändning. Från och med kl 16:00 fredagen den 22:e november så är det 100% julmusik som gäller. Så från och med fredag kan vi lyssna på julmusik precis över allt. I bilen, hemma, på jobbet och i mobilen när vi är på språng. Fantastiskt tycker jag.

Upptäckte Mix Megapol julstation för några år sen och blev lyrisk, perfekt när jag pendlade 80 minuter t/r varje dag. & på fredag är det alltså dags igen. Så ratta in kanalen och njut i fulla drag!

Ha en fin måndag!

 

DELA
Föregående artikelTÄVLING – VINN ADVENTSKALENDRAR & JULKAFFE
Nästa artikelVELLINGEBLOMMAN – JULENS HÄRLIGASTE STÄLLE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here